Distractie
Horoscopul zilei
Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)
Azi e o zi ciudata pentru tine. De dimineata iti doresti sa nu te deranjeze nimeni, iar pe seara iti vei dori sa scapi de plictiseala.
› vrei zodia taCultura generala
Suedezul Alfred Nobel este inventatorul dinamitei.
› vrei mai multBancul zilei
Toamna ma culc!
Eu toamna ma culc, Da, ca vara n-am dormit deloc, Toata noaptea-am spart seminte cu vecinii de la bloc, Ziua-ntreaga pana seara stateam pe Facebook, Pan-a venit masinuta si m-a luat la balamuc, Acuma stau si ma recuperez, Nu pot parasi salonul ca ma electrocutez, Mi-au bagat curent in clanta sa nu ies din el, Si m-au legat si de pat ca sa dorm si eu nitel, Sunt coleg de salon si cu alti dilii, Si-l injuram pe Connect-R ca ne-a invatat prostii, Si le-am promis si lui mama si lui tata, Ca de-acuma inainte... Eu toamna ma culc, toamna ma culc, De somn sunt rupt Zorii zilei ma prind cum in pat eu visez ca ma recuperez! Eu toamna ma culc, toamna ma culc, De somn sunt rupt Zorii zilei ma prind cum in pat eu visez ca ma recuperez! Eu toamna ma culc, Da, ca toata vara m-am distrat, Sambata-ajungeam acasa dezbracat si rupt de beat, Ma duceam noaptea la club si agatam gagici, Si dupaia nu stiam de unde-am atatia purici,
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 3
_ IS_ _ IMINATO_ I_
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 decembrie 1798
Printul grec fanariot Constantin Hangerli ajunge la Bucuresti
La 4 ianuarie 1798 printul grec fanariot Constantin Hangerli, investit de otomani domn al Tarii Romanesti la data de noiembrie 1797, ajunge la Bucuresti. Constantin Hangerli a domnit in perioada 4 ianuarie 1798 - 18 februarie 1799. Si-a inceput domnia prin masuri dure de colectare a proviziilor pentru trupele otomane anti-Pazvantoglu si apoi prin inventarea suplimentara a nenumarate dari, pentru propria capatuire, ca de pilda "vacaritul", dare desfiintata mai tarziu. Faptele sale au condus la mari tulburari in tara si revolte prin sate, la care s-a adaugat situatia dezastruoasa ca urmare a punerii pe fuga a uriasei armate de o suta de mii de osteni ai turcilor, de catre cei opt mii de oameni ai vestitelor bande ale lui Pazvantoglu. Aceasta situatie il determina pe sultan sa hotarasca mazilirea domnului de la Bucuresti, inclusiv sentinta de condamnare prin decapitare.