Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Paianjenul urias - gigantii arahnidelor, sunt paianjenii parosi denumiti stiintific "Mygale", care traiesc in tarile tropicale. Speciile care traiesc in Noua Guinee si in Arhipelagul Sondelor ating lungimea de 8-10 cm. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un iepure statea pe fotliu, la un momendat spune el:
-Bai, eu am pofta de niste clatite.
Se duce iepurele in debara si se uita ce are:faina,ulei oua...dar nu avea o tigaie.Iepurasul se duce la vecinul sau ursul.
Merge ce mererge iepurele si zice:
-Ma, daca ii cer tigaia o sa ma intrebe la ce o folosesc, si eu am sa-i spun ca fac 20 de clatite.O sa-mi ceara si mie 5 clatite si eu am sa mai raman cu 15 clatite, mai merge ce merge si spune:
-Daca o sa-mi ceara 10, hai ma lasa c nu-i asa de zgarcit ursu' asta.Mai merge ce merge si spune:
-Ma nenica sa vezi ca asta o sa-mi ceara 15 si eu am sa raman cu 5!Ajunge iepurele la usa ursului si ii spune:
-Ba nenica asa zgarcit nu am vazut, nu mai am nevoie de nici o tigaie! U rsu' era cu ochelarii mai aplecati pe nas si cu cartea in mana, si nu stia ce vrea sa spuna iepurel!!!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DO_ _ _ AT_ _ _ E


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult