Distractie
Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)
Azi te vei intalni cu un vechi prieten si impreuna va veti pierde timpul impreuna. Ai grija sa nu uiti si de celelalte activitati pe care le ai in plan in aceasta zi!
› vrei zodia taCultura generala
Eucaliptul(Eucalyptus regnans) - raspandit mai ales in Australia, el este cel mai inalt copac din lume (150 m) si dupa bambus, are cresterea cea mai rapida. Anual se lungeste cu 3,5 m. Perioada de crestere dureaza cam 80 de ani, dupa care copacul se dezvolta doar in grosime. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All
› vrei mai multBancul zilei
pentru prima data ,leul facu o toaleta publica in padure. Dupa prima zi leul s-a dus la wc public si se infurie amarnic.
Geamul de la toaleta era spart si s-a gandit el bine pana ce a facut o conferinta si intreba: "Care este nemernicul care a spart geamul tualetei sa faca un pas in fata!" Iepurasul facu acel pas , iar leul intreba:"Cum ai spart tu geamul iepurasule?" iepurasul iesi rusinos in fata si zise:"sa va povestesc! Am fost la baie si cand sa intru cineva m-a intrebat daca sunt curat,daca sunt alb iar eu dupa ce m-a intrebat i-am raspus la intrebar cu da. Dupa aceea am fost chemat inauntru si ce sa vezi ursul ma lua si se sterse cu mine!" Si dup aia urmatoarele zile a fost la fel.
A cincea zi tot iepurasul iesi in fata iar...................si spuse ca el a intrat in baie si cineva batu la usa si a pus aceleasi intrebari ca si ursul iar cad dadu sa se stearga sarii pe geam si s-a spart deoarece era ariciul!
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
MAGHIARIZARE
Felicitari!!! Ai castigat!!!
Joaca din nou
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
19 aprilie 1882
Se stinge din viata Charles Darwin
La 19 aprilie 1882 trece in nefiinta Charles Darwin (nascut in 1809), cel mai celebru naturalist britanic, geolog, biolog si autor de carti, fondatorul teoriei referitoare la evolutia speciilor (teoria evolusionista). A observat ca toate speciile de forme de viata au evoluat de-a lungul timpului din anumiti stramosi comuni, ca rezultat al unui proces pe care l-a numit "selectie naturala", toate acestea fiind publicate in cea mai celebra scriere a sa, "Originea speciilor" (1859).