Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Libelula e un pradator feroce si foarte eficient. 95 % din atacurile lor se termina prin capturarea prazii. Ca o comparatie, rechinii, unii dintre cei mai periculosi pradatori din lume, reusesc sa prinda doar jumatate din ceea ce vaneaza, iar leii, atat de temuti pe uscat, se multumesc doar cu un sfert din prazile pe care le ataca. Asta se intampla pentru ca leii urmaresc prada, nu o intercepteaza. Daca libelulele ar fi suficient de mari sa prinda gazele, leii ar muri de foame, la fel ca majoritatea pradatorilor terestri. Daca nu ar putea zbura libelulele ar muri de foame, din cauza faptului ca ele isi prind prada din zbor.
› vrei mai multBancul zilei
Un om se duce la magazinul de animale vrea sa-si cumpere un papagal.
Casierul:
-Ai grija, ca papagalul e betiv!
Clientul:
-Nu-i nimic!
Cand ajunge acasa omul, lasa multe sticle de vin in camera si ii da drumul la papagal din colivie.
-Fii atent, daca gasesc un strop de vin ca lipseste din vreo sticla iti smulg penele.
Cand vine acasa, omul il gaseste pe papagal beat.
Papagalul:
-Da-le incolo de pene, ca mi le smulg singur!
Shop Clopotel.ro
![Marker pentru tabla, Pilot, Medium, Bullet, VBoard Master, Rosu](https://noriel.ro/media/catalog/product/p/w/pwbma-vbm-mr-bg_001w_marker_pentru_tabla_pilot_medium_bullet_vboard_master_rosu.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DI_ C_ IMINATO_ IU
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DISCRIMINATORIU"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Marker pentru tabla, Pilot, Medium, Bullet, VBoard Master, Rosu](https://noriel.ro/media/catalog/product/p/w/pwbma-vbm-mr-bg_001w_marker_pentru_tabla_pilot_medium_bullet_vboard_master_rosu.jpg)
Evenimentele zilei
15 februarie 1851
Se naste Spiru Haret
La 15 februarie 1851 se nastea Spiru Haret, matematician, sociolog si om politic liberal, organizatorul invatamantului romanesc de dupa 1864, vicepresedinte al Academiei Romane. Prin elaborarea si aprobarea legii invatamantului din 1898, a reorganizat invatamantul de toate gradele. A impus, pentru prima data in Romania, obligativitatea invatamantului primar si utilizarea acelorasi programe scolare la sate si orase. A avut o insemnata contributie in introducerea noului calendar.