Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Mierea, acest aliment delicios, cu parfum delicat, este preparat de catre albine. Modul de formare al mierii este, insa, destul de putin cunoscut, datorita valentelor mai putin estetice ale procesului. Ca materie prima in fabricarea mierii este folosit nectarul, care sufera o prelucrare in gusa albinei, este partial hidrolizat si imbibat cu saliva albinei. Apoi este debordat in alveole. Astfel se pregateste mierea florala.
› vrei mai multBancul zilei
O fabrica mare angajeaza un portar si ii recomanda sa respecte regulile. A doua zi, mare incendiu la fabrica. Politia il intreaba pe portar ( pe nume feri) daca stie ceva si atunci portarul raspunde cu nonsalanta: - Eu i-oi dat foc! -de ce? -pai, uite ce scrie pe pancarta: A SE FERI DA FOC!
› vrei mai multShop Clopotel.ro
![Lilii, muica, ce facusi iar? - Ioana Heidel](https://www.libris.ro/img/pozeprod/26951/26950406-1-small-1.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
T_ UNC_ IAT
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Lilii, muica, ce facusi iar? - Ioana Heidel](https://www.libris.ro/img/pozeprod/26951/26950406-1-small-1.jpg)
Evenimentele zilei
26 iulie 1324
Basarab I este recunoscut stapanitor efectiv al Banatului de Severin
La 26 iulie 1324 - Basarab I, voievodul Tarii Romanesti (1310-1352), este numit intr-un act emis de Cancelaria maghiara, „Bazarab, woyvodam nostrum Transalpinum” („voievodul nostru transalpin”). Basarab a acceptat suzeranitatea regelui Ungariei, fiind recunoscut stapanitor efectiv al Banatului de Severin.