Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Mierea, acest aliment delicios, cu parfum delicat, este preparat de catre albine. Modul de formare al mierii este, insa, destul de putin cunoscut, datorita valentelor mai putin estetice ale procesului. Ca materie prima in fabricarea mierii este folosit nectarul, care sufera o prelucrare in gusa albinei, este partial hidrolizat si imbibat cu saliva albinei. Apoi este debordat in alveole. Astfel se pregateste mierea florala.
› vrei mai multBancul zilei
Se numeste norocos un barbat care cistiga mai mult decit poate cheltui nevasta-sa.
Se numeste norocoasa o femeie care gaseste un astfel de barbat.
Shop Clopotel.ro
![Set mega baloane de sapun in galeata anti-varsare](https://img.nichiduta.ro/produse/2023/04/MEGA-BALOANE-DE-SAPUN-IN-GALEATA-ANTI-VARSARE-359339-1.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 2
R_ PR_ Z_ N_ A_ IV
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Set mega baloane de sapun in galeata anti-varsare](https://img.nichiduta.ro/produse/2023/04/MEGA-BALOANE-DE-SAPUN-IN-GALEATA-ANTI-VARSARE-359339-1.jpg)
Evenimentele zilei
26 iulie 1324
Basarab I este recunoscut stapanitor efectiv al Banatului de Severin
La 26 iulie 1324 - Basarab I, voievodul Tarii Romanesti (1310-1352), este numit intr-un act emis de Cancelaria maghiara, „Bazarab, woyvodam nostrum Transalpinum” („voievodul nostru transalpin”). Basarab a acceptat suzeranitatea regelui Ungariei, fiind recunoscut stapanitor efectiv al Banatului de Severin.