Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1914, firma lui W.C. Coleman a introdus lanterna care a schimbat viata rurala americana si l-a facut pe Coleman celebru. Lanterna cu arc Coleman, cu o putere de 300 de lumanari, putea lumina la 300 de metri. Fermierii americani au putut sa lucreze pana tarziu in noapte, marind productia de mancare si haine in al doilea Razboi Mondial.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Politia din Dej primeste informatia ca va urma un atac terorist in trenul de naveta DEJ-GHERLA.Cativa politisti se infiltreaza printre navetisti.Printre ei era si Drojdiut serg.maj.Fiecare politist isi ia vagonul in primire si-l ia la purecat.
Intr-un tarziu Drojdiut, pune mana pe terorist care recunoaste ca voia sa arunce trenul in aer ,sa intre in atentia Alqaeda.
Teroristul il intreaba pe Drojdiut.
-de unde ai stiut ca eu sunt suspectul?
-ba tembelule,din cate vagoane are trenul,toti merg cu nasul numai tu ca prostu,ti-ai luat bilet.normal ca mi-a sarit in ochi.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ M_ NAT_ UN_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult