Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sursele principale de energie care NU polueaza sunt: energia eoliana (curenti de aer si vanturi), energia solara (se capteaza transformand energia soarelui in electricitate si caldura), energia geotermala (energia obtinuta din caldura de adancime a Pamantului) si apa curgatoare (energie hidraulica).

› vrei mai mult

Bancul zilei

O pereche aveau un ciine tare rau. Intr-o zi barbatul decide sa se debaraseze de catel. Il ia, il baga in masina il duce la citiva metri distanta si se intoarce acasa, peste o ora se trezeste cu catelul la usa. A doua zi il ia, il baga in masina si duce la citeva strazi departare, apoi se ntoarce acasa, pestec 2 ore apare si ciinele la usa.
A treia zi, il ia, il baga in masina si face turul orasului, o ia pe o strada, pe alta pina gaseste unde sa-l lase. Peste citeva ore suna telefonul casei.
Ridica sotia:
-Alo?
-Draga mea, catelul a ajuns acasa?
- A ajuns.
-Cheama-l la telefon ca m-am ratacit......

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DO_ _ N_ T_ _ NE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult