Distractie
Horoscopul zilei
Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)
Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.
› vrei zodia taCultura generala
Cuvantul vreme provine din slava.
› vrei mai multBancul zilei
Dupa ce a castigat razboiul din Irak, presedintale Americii sa duce la o scoala sa varbeasca cu elevii.
-Dragi copai, astazi imi putoti pune cate intrebari vreti.
Micul Jhon:
-D-le presedinta, am 2 intrebari: unde a avut loc cel mai mare atac terorist care a fost facut vreodata? (acest atac a fost facut bineintales de americani, atunci cand s-a folosit paima oara bomba atomica sau. . . nucleara) sa cealalta intrebare: de ce ati atacat Irak-ul? Pt. ca nu aveati nici in motiv. . . poate doar sa le luati petrolul. . . Dar sa suna sa presedintale nu mai are timp sa raspunda. La a doua ora intaa presedintale din nou in clasa sa o fetota spune:
-Am sa eu 4 intrebari: cele pe care le-a pus micul Jhon si: dece s-a sunat cu 25 de minute mai devreme sa unde a disparut micul Jhon??
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DO_ I_ ATIU_ E
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.