Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le poti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.

› vrei mai mult

Bancul zilei

la cantina scolii un elev se aseaza langa un profesor
profesorul:barza nu este prieten cu porcul
elevul: atunci eu am zburat de aici
profesorul infuriat hotaraste sa il pice la test.ii pune cele mai grele intrebari dar elevul raspunde bine la toate.profesorul ii mai pune o intrebare:daca gasesti pe strada un sac cu minte si unul cu aur pe care il alegi?
elevul:pe cel cu aur
profesorul:eu las alege pe cel cu minte
elevul:fiecare ia ce-i lipseste
profesorul suparat ii scrie pe lucrare magar
elevul cand vede zice:domnule profesor, miati semnat dar nu miati trecut nota:))

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

MAG_ _ AR_ _ AR_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "MAGHIARIZARE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

17 februarie 1866
Si-a inceput activitatea Banca Romaniei

La 17 februarie 1866, pe baza decretului lui Alexandru Ioan Cuza din 1865, a inceput sa functioneze Banca Romaniei, constituita prin transformarea filialei din Bucuresti a Banque Imperiale Ottomane; primul presedinte al bancii a fost Ion Ghica (17 februarie/2 martie).

› vrei mai mult