Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Batalia de la Stalingrad (azi redenumit Volgograd) s-a desfasurat in Al Doilea Razboi Mondial, batalia fiind considerata cea mai sangeroasa din istoria omenirii si poate cea mai mare. Batalia a fost marcata de brutalitate si de lipsa de grija pentru populatia civila, manifestate de ambele parti angrenate in conflict. Batalia de la Stalingrad a provocat moartea mai multor rusi (militari si civili) decat cati cetateni au pierdut SUA si Marea Britanie impreuna, in toata perioada razboiului. Fortele Axei au pierdut aproximativ un sfert din efectivul total de pe frontul de rasarit si nu si-au mai revenit niciodata de pe urma acestei infrangeri.
› vrei mai multBancul zilei
La un hotel de lux, fata care aduce micul dejun urca pe scari pana la etajul 12, pentru ca liftul e stricat.
-Room Service!V-am adus micul dejun!
-Azi nu dorim!
Fata coboara furioasa, ajunge jos, clientul o cheama din nou. Ajunge cu respiratia taiata la usa:
-Ce doriti?
-Nici maine nu dorim.
Shop Clopotel.ro
![Trotineta cu 3 roti, lumini, Evo, Light Up Move n Groove, Albastru](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00080801_5050843808016_trotineta_cu_3_roti_lumini_evo_albastru_1_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
CON_ _ SIONALA
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "CONFESIONALA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Trotineta cu 3 roti, lumini, Evo, Light Up Move n Groove, Albastru](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00080801_5050843808016_trotineta_cu_3_roti_lumini_evo_albastru_1_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".