Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Dreptul de Copyright nu dureaza o vesnicie. Acesta expira la 70 de ani dupa moartea autorului.
› vrei mai multBancul zilei
Examen in anul I de facultate:
Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor...
Examen in anul II de facultate:
Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor.
Examen in ultimul an de facultate.
Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam.
Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ _ _ _ D_ T_ TE_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei
7 aprilie 1931
Se naste Amza Pelea
La 7 aprilie 1931 se nastea Amza Pelea, actor roman de film, radio, teatru, televiziune si voce (decedat in 1983). Printre alte roluri memorabile, Amza Pellea fost creatorul si interpretul personajului Nea Marin, care i-a relevat atat de bine disponibilitatile sale pentru comedie. Totodata, a interpretat unele figuri celebre din istoria Romaniei, precum Decebal sau Mihai Viteazul. A castigat in 1977 premiul de interpretare masculina, cel mai bun actor, la Festivalul International de Film de la Moscova, pentru rolul sau exceptional (Manolache Preda) din filmul Osanda, unde a jucat alaturi de Gheorghe Dinica si Ernest Maftei, intr-o ecranizare de Sergiu Nicolaescu dupa "Velerim si Veler Doamne" de Victor Ion Popa. De asemenea filmul "Nea Marin Miliardar" in regia lui Sergiu Nicolaescu, in care rolul principal este detinut Amza Pellea se afla pe locul 1 in topul celor mai vizionate filme romanesti din toate timpurile dupa cum atesta un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania.