Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Caracatita se poate camufla! Cea mai uimitoare linie de aparare este capacitatea sa de a se ascunde in vazul celor din jur. Cu ajutorul unei retele de celule de pigment si a muschilor de specialitate din pielea sa, caracatita poate potrivi aproape instantaneu culorile, modelele si chiar texturi ale imprejurimilor sale. Pradatorii cum ar fi rechinii, anghila sau delfinii inoata pe langa caracatite fara a le observa. Exista specii de caracatita care sunt capabile sa-si schimbe forma corpului pentru a imita alte animale. Unele pot sa desurubeze un capac sau chiar sa se strecoare prin locuri foarte greu acesibile, deoarece au capul foarte moale.
› vrei mai multBancul zilei
O soacra avea trei gineri si intr-o zi ce s-a gindit ea sa-i testeze pe acestia sa vada cit de mult tin ei la ea.Si s-a gindit ea sa se arunce in fintina si a inceput sa strige ajutor...si atunci primul ginere a sarit si a salvat-o.A doua zi la poarta a gasit o masina superba pe care scria bine facut ,bine gasit semnat soacra.Adoua zi l-a testat pe cel de-al doilea ginere care la fel a salvat-o gasind la poarta o motocicleta ultimul tip pe care lafel scria bine facut, bine gasit semnat soacra.Cel de-al treilea ginere ce s-a gindit la primul i-a dat masina la a-l doilea i-a dat motocicleta mie ce o sa-mi dea o trotineta,si n-a salvat-o.Si adoua zi ce sa vezi la poarta era o masina superba pe care scria bine facut , bine gasit semnat SOCRUL.
› vrei mai multShop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
REPRE_ ENTATI_
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National
Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.