Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Din punct de vedere sentimental, stai destul de bine si te simti capabil/a sa ai o relatie bazata pe respect si dragoste. Totusi, inainte de a face declaratii de dragoste siropoase, gandeste-te si daca partenerul/partenera apreciaza astfel de gesturi.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In urma exploziilor solare sunt expulzate in spatiu particule puternic incarcate energetic. Cand acestea intersecteaza orbita Pamantului si interactioneaza cu gazele atmosferice se formeaza aurorele Boreale sau Australe.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In padure foamete mare, aduna leul toate animalele si le cere ca fiecare sa-i aduca mancare, dar mancare ca care sa o poata si manca. Iar daca nu-mi aduceti mancare, va voi bate cu coada peste cap si peste spate pana va omor.
Dupa o juma` de ora vine vulpea cu o gaina... mananca leul gaina si se satura... Trec iar vreo 4 ore vine lupul cu o oaie, o mananca leul si pe asta si-i trece foamea. Trece ce mai trece si i se face iar leului foame, il vede pe iepuras venind la el cu un morcov. Sa vezi nervi pe leu, si-l ia pe iepure la bataie.
Ma nebunule, dar eu mananc morcovi?...na, na si numa` peste cap si peste spate ii da cu coada
Plangea iepurasul si, la un moment dat, il bufneste rasul.... Sa vezi la leu nervi.
Da ma nenorocitule adica eu dau in tine si tu razi... na, na si mai tare.
Da` ia spune-mi si mie de ce razi ca doar eu dau in tine?
Pai uite leule vine ariciul cu un mar!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 4 out of 6   # Numar de greseli ramase: 2

DOMI_ ATIU_ _ 


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Evenimentele zilei

12 august 1816
Se naste Ion Ghica

La 12 august 1816 se naste Ion Ghica, personalitate marcanta a celei de-a doua jumatati a secolului al XIX-lea. Economist, matematician, scriitor, pedagog, diplomat si om politic, Ion Ghica a fost prim-ministru de cinci ori: de trei ori al guvernului Romaniei (in 1866, in 1866-1867 si in 1870-1871) si de doua ori între 1859 si 1860, la Iasi si la Bucuresti, in perioada in care tarile romane se unisera intr-un stat, insa pastrau inca doua guverne separate. 

› vrei mai mult