Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cainele de rasa Terra Nova este un salvamar extraordinar, ei au blana rezistenta la apa si labute palmate. Acestia au fost crescuti initial ca ajutoare pentru pescari si pentru a salva oamenii de la inec. Unii proprietari de Terra Nova se amuza pe seama faptului ca, atunci cand vor sa inoate, cainele incearca sa ii salveze de la inec.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula invata sa zica da si nu.In ziua aia, a in vatat sa spuna da.Il trimite mamaia lui Bula la piata. A venit un mos si i-a spus:
-Bula!Cartofii astia sunt de vanzare?
Bula zice da.Vin niste baieti si ii zic lui Bula:
-Bula ,vrei bataie?
Bula zice da si ii dau bataie .A doua zi Bula invata sa zica nu. Mamaia lui Bula l-a trimis la piata si vine un mosneag si il intreaba:
-Bula, cartofii astia sunt de vanzare?
Bula zice nu.Vin niste baieti si il intreaba pe Bula:
-Bula, vrei bataie?
Bula raspunde nu.
-Bula, te-ai saturat de bataie?
Raspunsul lui Bula este nu si ii dau multa bataie.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ UNCH_ A_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "TRUNCHIAT"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult