Distractie
Horoscopul zilei
Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)
Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.
› vrei zodia taCultura generala
Primele bacterii descoperite aveau forma de bastonase iar termenul folosit a fost Bacillus, gen de bacterii alungite si sporulate (formatoare de spori).
› vrei mai multBancul zilei
La un moment dat Bula se credeam graunte asa ca parintii l-au dus la un centru de vindecare.Medicul le-a spus ca daca nu se vindeca intr-o luna sa mai stea inca una si tot asa..
Dupa o luna parintii il intreaba pe Bula:
-Bula, ce esti tu?
-Graunte, graunte!
Mai sta o luna , iar dupa parintii il intreaba:
-Bul , ce esti tu?
-Graunte, graunte!
In sfarsit dupa o luna , parintii il intreaba pe bula:
-Bula , ce esti tu?
-Cum ce sunt?sunt om!
-Slava domnului, spun parintii.
Dupa vreo 2 luni de cand a venit acasa , intr-o zi Bula se uita pe geam ingrozit si speriat de moarte, asa ca mama lui vazandu-l il intreaba:
-Bula , ce ai ?
-Mie frica de moarte...
-De ce?
-Pai e o gaina uriasa in curtea noastra!!!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ _ PAR_ _ _ _ _ _ AR_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "NEPARTINITOARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.