Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Bunele maniere recomanda ca, in mijloacele de transport in comun, discutiile de orice fel sa se poarte discret, fara a deranja ceilalti calatori. De asemenea este nepoliticos sa asculti muzica in public, in mijloacele de transport in comun, parcuri sau alte locuri frecventate de oameni, exceptie se face atunci cand muzica se asculta folosind castile si nu sunt deranjati cei din jur de volumul sunetului scos de casti.
› vrei mai multBancul zilei
O soacra avea trei gineri si intr-o zi ce s-a gindit ea sa-i testeze pe acestia sa vada cit de mult tin ei la ea.Si s-a gindit ea sa se arunce in fintina si a inceput sa strige ajutor...si atunci primul ginere a sarit si a salvat-o.A doua zi la poarta a gasit o masina superba pe care scria bine facut ,bine gasit semnat soacra.Adoua zi l-a testat pe cel de-al doilea ginere care la fel a salvat-o gasind la poarta o motocicleta ultimul tip pe care lafel scria bine facut, bine gasit semnat soacra.Cel de-al treilea ginere ce s-a gindit la primul i-a dat masina la a-l doilea i-a dat motocicleta mie ce o sa-mi dea o trotineta,si n-a salvat-o.Si adoua zi ce sa vezi la poarta era o masina superba pe care scria bine facut , bine gasit semnat SOCRUL.
› vrei mai multShop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
D_ _ INATIUNE
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National
Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.