Distractie
Horoscopul zilei
Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)
Atmosfera din grupul de prieteni pare incinsa, esti debusolat/a, pentru ca nu stii cum sa procedezi. Poate ca ar trebui sa luati o pauza.
› vrei zodia taCultura generala
Pinguinii pot sa bea apa sarata a marii. Acestia inghit o cantitate mare de apa sarata in timp ce vaneaza pesti, insa glanda laterala nazala, filtreaza sarea, astfel incat aceasta sa nu ajunga in sange. Mai apoi, o elimina prin ciocuri ori prin stranut.
› vrei mai multBancul zilei
Un tip intra disperat pe usa cabinetului:
- Domnule doctor, domnule doctor, sunt disperat, in fiecare seara, cand ma bag in pat am impresia ca este cineva sub pat.
Cand ma uit sub pat, am impresia ca este cineva pe pat... si tot asa... pe pat, sub pat, pe pat, sub pat... o sa innebunesc.
- Domnule, asta o vom rezolva fara nici o problema in trei ani de sedinte. Vino de trei ori pe saptamana!
- Dar cat costa o sedinta la dumneavoastra?
- Numai o suta de dolari...
Tipul pleaca dezamagit. Peste cateva luni doctorul il intalneste din intamplare pe respectivul plimbandu-se linistit pe strada:
- De ce nu ai venit la mine ca sa facem tratamenul?
- O suta de dolari sedinta? Am rezolvat-o cu 10 dolari! Mi-a spus un barman cum sa scap de obsesie...
- Pai cum asa, un barman?
- Da, mi-a dat solutia: am taiat picioarele patului....
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
T_ UNCHIAT
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "TRUNCHIAT"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.