Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Pisicile nu au 9 vieti si nici nu aterizeaza mereu in picioare. Se considera ca o pisica are mai multe sanse de supravietuire daca este aruncata de la 20 m decat de la 7 m. De atat timp are nevoie pentru a-si coordona miscarile.
› vrei mai multBancul zilei
O femeie foarte frumoasa are un accident de masina destul de grav cu un barbat.
Masinile lor nu mai sunt decat niste epave. Se tarasc, deci, afara din gramezile de fiare respective si femeia intra in vorba:
- Dumneavoastra sunteti un barbat iar eu o femeie. Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nici o zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim in felul asta si sa devenim prieteni.
- Sunt de-acord cu dumneavoastra, raspunde barbatul flatat. Trebuie sa fie un semn.
Dupa un moment de tacere, femeia continua:
- Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei sanse unice de-a fi ramas in viata si de a ne fi intalnit.
Ia sticla si o intinde omului. Barbatul o deschide suspicios... si, pana la urma, bea jumatate din ea si o intinde femeii inapoi.
Ea o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului.
- Dumneavoastra nu vreti? intreaba acesta mirat.
- Nu... Eu cred ca o sa astept Politia.
Shop Clopotel.ro
![Mica picatura intr-o calatorie - Marina Cernat](https://www.libris.ro/img/pozeprod/34910/34909105-1-small-1.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ _ NFESI_ NALA
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "CONFESIONALA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Mica picatura intr-o calatorie - Marina Cernat](https://www.libris.ro/img/pozeprod/34910/34909105-1-small-1.jpg)
Evenimentele zilei
15 februarie 1851
Se naste Spiru Haret
La 15 februarie 1851 se nastea Spiru Haret, matematician, sociolog si om politic liberal, organizatorul invatamantului romanesc de dupa 1864, vicepresedinte al Academiei Romane. Prin elaborarea si aprobarea legii invatamantului din 1898, a reorganizat invatamantul de toate gradele. A impus, pentru prima data in Romania, obligativitatea invatamantului primar si utilizarea acelorasi programe scolare la sate si orase. A avut o insemnata contributie in introducerea noului calendar.