Distractie
Horoscopul zilei
Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)
Astazi o sa descoperi ca o parte din colegii tai de joaca, te vorbesc pe la spate si intentioneaza sa te indeparteze. Chiar daca este deranjant si dureros, cel mai rau lucru pe care il poti face este sa le raspunzi cu aceeasi moneda.
› vrei zodia taCultura generala
Limba franceza a fost limba oficiala in Anglia pentru mai bine de 300 de ani (din 1066 pana in 1362).
› vrei mai multBancul zilei
La o parada de tancurii au fost chemate cele mai dezvoltate tari din lume. S-au prezentat SUA, Rusia si Romania.Apare prima SUA cu un tanc supersonic, face cateva piruete, pica in mijlocul scenei.Iese un soldat din tanc si comandantul suprem ii spune:
-Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate americanul un mini calculator, apasa cu penseta si dispare tara de pe harta.
Apare tancul rusesc, fac cateva tumbe, pica in mijlocul scenei. Comandantul suprem zice:
-Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate rusul o sticla de votca, dezlipeste eticheta(care era un minicalculator), calculeaza pe spatele ei traiectoria, apasa doua butoane si dispare tara de pe harta.
Apar romanii: doi trageau din fata, doi impingeau din spate , ajung pe scena. Toata lumea radea. Zice comandantul suprem:
- Vezi tara asta pe harta, vreau sa dispara.
Scoate romanul o bucata de hartie si un creion, calculeaza traiectoria, cu niste scripeti ridica tara la tanc si dupa lungi asteptari se aude: puuff...Pica proiectilul in fata tancului. Toata lumea era pe jos de ras, la care iese Ion din tanc cu un cerc negru pe la gura si zice:
-Suflati voi mai tare daca puteti!!!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
M_ GHI_ RI_ _ RE
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
12 ianuarie 1579
Se naste Jan Baptist van Helmont, descoperitorul "gazului carbonic" CO2
La 12 ianuarie 1579 se naste medicul, fiziologul,chimistul si fizicianul olandez Jan Baptist van Helmont (30 decembrie 1644), descoperitorul “gazului carbonic” CO2. Pe langa valoroase contributii în domeniile sus mentionate, i se atribuie introducerea cuvantului gaz, ca denumire pentru una din starile de agregare.