Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


E posibil sa primesti un pont de cum sa faci niste bani foarte usor. Te vei gandi apoi la cum o sa cheltuiesti banii pe care crezi ca ii vei obtine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul mesaj SMS a fost trimis prin reteaua GSM ''Vodafone'' din Regatul Unit pe data de 3 decembrie 1992. Cresterea initiala a fost lenta, clientii trimitand in anul 1995 o medie de 0,4 mesaje / utilizator GSM / luna. In timp s-au remediat unele probleme ce incetineau cresterea SMS-urilor, iar pana la sfarsitul anului 2000 media mesajelor trimise a ajuns la 35 de mesaje / utilizator / luna. In anul 2010 au fost trimise aproximativ 6.1 trilioane de mesaje, insemnand o medie de 193 000 de SMS-uri pe secunda. SMS-ul a devenit o industrie comerciala uriasa, castigand in 2010 in jur de 114.6 miliarde de dolari la nivel global.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cica erau doi soldati nemti in timpul celui de al doilea razboi mondial.

Au capturat ei un evreu si se gandesc sa-l manance.

Aprind soldatii focul, pun ceva cartofi in foc (fara folie de aluminiu ca nu se inventase pe atunci), il pun pe evreu pe protsap si il invart incet, incet.

Unul din soldati are nevoie sa mearga la toaleta, asa ca ii zice celuilalt sa il invarta pe evreu incet, incet, celalalt aproba.

Se intoarce soldatul si incepe a striga:

- Mai idiotule, nu ti-am zis sa il intorci incet, sa se coaca bine?

Celalalt soldat raspunde:

- Da de unde mai atata bucurie? A trebuit sa il invart repede, ca nenorocitul se apucase sa ne manance cartofii inainte de a muri

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 4 out of 6   # Numar de greseli ramase: 2

DI_ _ RI_ INAT_ RI_ 


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei

20 februarie 1932
Apare la Bucuresti revista "Romania literara"

La 20 februarie 1932 apare la Bucuresti revista "Romania literara", sub directia lui Liviu Rebreanu. Printre colaboratori se aflau: Mihail Sadoveanu, Camil Petrescu, Eugen Ionescu, Virgil Gheorghiu, Ion Minulescu, etc. Revista va aparea pana la 6 ianuarie 1934.

› vrei mai mult