Distractie
Horoscopul zilei
![](https://www.clopotel.ro/utile/horoscop/img/stil1/balanta.jpg)
Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)
Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.
› vrei zodia taCultura generala
Caderea Imperiului Roman de Rasarit (Imperiul Bizantin) s-a produs in anul 1453 cand sultanul Mehmed al II-lea a cucerit Constantinopolul. Orasul a ramas capitala Imperiului Otoman pana la destramarea acestuia in 1922. In anul 1930, dupa proclamarea Republicii Turcia, orasul a fost redenumit Istanbul, noua capitala a Turciei fiind Ankara inca din anul 1923.
› vrei mai multBancul zilei
Pe o strada din Scotia se intimpla un accident rutier. Un turist iese de pe carosabil si da cu masina intr-un pom. Omul se tiraste afara din masina si ramine intins in iarba. Un scotian trece pe jos prin apropiere. Se duce la accidentat si intreaba:
- Sinteti asigurat?
- Da, raspunde acesta cu greu.
- Aveti o asigurare si pentru persoanele aflate in masina?
- Daaaa....
- Aveti ceva impotriva daca imi ravasesc putin hainele si ma intind linga dv.?
Shop Clopotel.ro
![Joc BS Toys de coordonare, Rechinii infometati](https://noriel.ro/media/catalog/product/8/7/8717775443353_ga335_001_joc_bs_toys_de_coordonare_rechinii_infometati_2_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
R_ _ _ IZIT_ RI_
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Joc BS Toys de coordonare, Rechinii infometati](https://noriel.ro/media/catalog/product/8/7/8717775443353_ga335_001_joc_bs_toys_de_coordonare_rechinii_infometati_2_.jpg)
Evenimentele zilei
12 februarie 1856
Vasile Boerescu a adresat un memoriu ministrului de externe al Frantei
La 12 februarie 1856 Vasile Boerescu a adresat un memoriu ministrului de externe al Frantei, Alexandre Walewski, in care pleda pentru constituirea unui stat national romanesc independent sub garantia celor sapte mari puteri. O urmare importanta a ''Revolutiei de la 1848 din Tarile Romane'' a fost ridicarea problemei unirii si independentei nationale.