Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor apropiati, pentru ca risti sa ai discutii cu parintii din cauza orelor petrecute pe jocurile din telefon. Sigur ca si divertismentul este important, dar nu ar trebui pus pe primul loc inaintea familiei.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Paianjenul de canal produce un venin foarte toxic pentru om si alte primate, dar inofensiv pentru multe alte animale, care au dezvoltat probabil anticorpi ce neutralizeaza toxina. Intepatura acestei insecte este de cele mai multe ori mortala, insa exista cercetari care au stabilit ca veninul ar contine o molecula care ar putea preveni decesul in cazurile de atac de cord.

› vrei mai mult

Bancul zilei

De Craciun, cativa copii merg la colindat la Ceausescu. Se apuca de cantat:
-Mos Craciun.......
Nu apuca sa termine ca iese o doamna si zice:
-Liniste ca tov. Ceausescu se simte rau!
Copiii continua:
-Mos Craciun......
Iar iese aceasi doamna:
-Liniste ca tov. Ceausescu e pe moarte!
-Mos Craciun.......
Trista, iese doamna si zice:
-Liniste, ca Ceausescu a murit!
La care copiii:
-O, ce veste miinnuunnaatta..!!!!!!

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

MA_ HIARI_ ARE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "MAGHIARIZARE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei

13 ianuarie 1918
Rusia rupe relatiile diplomatice cu Romania

La 13 ianuarie 1918, dupa un ultimatum (3 ianuarie), Consiliul Comisarilor Poporului al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (guvernul bolsevic rus condus de Vladimir Ilici Lenin) rupe relatiile diplomatice cu Romania, intre cele doua tari intervine practic starea de razboi. La punctul 2 al declaratiei se arata ca tezaurul in aur al Romaniei aflat la Moscova "nu va mai putea fi obtinut de oligarhia romana, Consiliul Comisarilor asumandu-si raspunderea pentru conservarea si remiterea in mainile poporului roman". Tezaurul nu a fost restitut Romaniei nici pana in ziua de astazi. Tezaurul roman a fost trimis în Rusia in timpul Primului Razboi Mondial cu scopul de a fi adapostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupasera o parte insemnata a Romaniei si amenintau sa ocupe intreg teritoriul national.

› vrei mai mult