Distractie
Horoscopul zilei
![](https://www.clopotel.ro/utile/horoscop/img/stil1/varsator.jpg)
Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)
Esti foarte concentrat/a pe activitatile tale si uiti sa mai interactionezi cu familia. Un pic de comunicare nu strica cu fratele, sora, tata sau mama.
› vrei zodia taCultura generala
Fata de albine, viespile NU isi fac rezerva de hrana, astfel toamna nu pot evita moartea. Cand scade numarul insectelor ce le alcatuiesc hrana, viespile incep sa atace fructele. Daca primavara si vara putem spune ca viespile sunt folositoare pentru ca elimina insectele daunatoare si polenizeaza florile si recoltele, toamna devin daunatoare deoarece incep sa atace fructele, cele in special foarte dulci, precum strugurii, perele, prunele sau merele dulci.
› vrei mai multBancul zilei
Era un firav intr-un bar si bea o bere... Vine un smecher ii da firavului doua capace si ii bea berea... Firavul incepe sa planga, iar smecherul ii spune:
-De ce plangi, pentru o bere?
-E... azi dimineata m-a parasit nevasta si mi-a golit contul din banca. Am incercat sa ma arunc in fata trenului, dar a luato trenul pe alta linie... Am incercat sa ma spanzur dar s-a rupt funia, am incercat sa ma impusc si s-a blocat pistolul. Si cu ultimii bani mi-am cumparat si eu o bere, am pus otrava in ea... si vii tu si-o bei...
Shop Clopotel.ro
![Rostogol si vulcanii noroiosi - Lavinia Braniste](https://www.libris.ro/img/pozeprod/10729/10728447-1-small-1.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 3
_ _ _ _ _ _ _ _ Z_ _ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Rostogol si vulcanii noroiosi - Lavinia Braniste](https://www.libris.ro/img/pozeprod/10729/10728447-1-small-1.jpg)
Evenimentele zilei
19 februarie 1876
Se naste Constantin Brancusi
La 19 februarie 1876 se nastea sculptorul Constantin Brancusi. A avut o contributie covarsitoare la innoirea limbajului si viziunii plastice in sculptura contemporana. Sculpturile sale se remarca prin eleganta formei si utilizarea sensibila a materialelor, combinand simplitatea artei populare romanesti cu rafinamentul avangardei pariziene.