Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Cafeaua abunda in vitamine. Multe dintre ele se pierd prin prajire, dar raman vitamine ca: B1, B2, B5, dar si minerale ca magneziul sau potasiul. Conchistadorii spanioli nu intamplator, beau o ceasca de cafea calda inainte de a lupta cu dusmanul. In ciocolata de asemenea se gasesc elemente active ca si calciu, sodiu, fier, vitamina E, desigur in cantitati destul de mici. Aceste substante minerale sunt adunate special pentru a face din acest produs un izvor deosebit de energie. Ciocolata tonifica foarte bine sistemul nervos central, datorita continutului in teobromina, o substanta care prin calitatile sale este apropiata de cofeina. Desigur, nu este atat de tare dar o bucata de ciocolata te ajuta sa inlaturi senzatia de somn si oboseala.
› vrei mai multBancul zilei
Un canibal absolvent de Cambridge a prins un englez,un francez si un moldovean. -Daca-mi spuneti un cuvant in engleza pe care sa nu-l stiu,va eliberez! Englezul:Butterfly! -Crezi ca-s prost?Inseamna fluture!La frigarui cu tine! Francezul:Butterfly! -Inseamna fluture!La sarmale cu tine! Moldoveanul:Butterfly-li! Se gandeste canibalul,se gandeste...Iti voi da drumul,dar macar spune-mi ce inseamna! Moldoveanul:Flutur-li!!!!!!!!
› vrei mai multShop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DOMINATIUN_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
1 noiembrie 1928
Ziua Radioului National
Sarbatorita an de an la 1 noiembrie, Ziua radioului national marcheaza inaugurarea postului national de radio, in anul 1928. Astfel, la 1 noiembrie 1928, la ora 17.00, profesorul Dragomir Hurmuzescu, promotorul radiofoniei romanesti, care, ulterior, a devenit presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Difuziune Radiotelefonica, rostea primele cuvinte cu care a debutat prima emisiune radio: "Alo, Alo, aici Radio Bucuresti, Romania". Acesta a fost urmat de un recital de versuri compuse de Horia Furtuna, in care Radioul romanesc era definit "Un suflet nou". Prima crainica a fost Margareta Marinescu.