Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Guma de mestecat are o istorie foarte lunga, existand dovezi ca unii europeni au mestecat coaja de mesteacan in urma cu 9000 de ani, bucurandu-se de ea in scopuri medicinale, precum alinarea durerilor de dinti. Mayasii mestecau si ei o substanta numita chicle, derivata din arborele sapodilla, ca o modalitate de a potoli setea sau foame in timpul luptei. Cea mai veche guma de mestecat gasita, o bucata de gudron de scoarta cu imprimari de dinti bine definite, dateaza din urma cu 5,000 ani in urma.
› vrei mai multBancul zilei
Toamna ma culc!
Eu toamna ma culc, Da, ca vara n-am dormit deloc, Toata noaptea-am spart seminte cu vecinii de la bloc, Ziua-ntreaga pana seara stateam pe Facebook, Pan-a venit masinuta si m-a luat la balamuc, Acuma stau si ma recuperez, Nu pot parasi salonul ca ma electrocutez, Mi-au bagat curent in clanta sa nu ies din el, Si m-au legat si de pat ca sa dorm si eu nitel, Sunt coleg de salon si cu alti dilii, Si-l injuram pe Connect-R ca ne-a invatat prostii, Si le-am promis si lui mama si lui tata, Ca de-acuma inainte... Eu toamna ma culc, toamna ma culc, De somn sunt rupt Zorii zilei ma prind cum in pat eu visez ca ma recuperez! Eu toamna ma culc, toamna ma culc, De somn sunt rupt Zorii zilei ma prind cum in pat eu visez ca ma recuperez! Eu toamna ma culc, Da, ca toata vara m-am distrat, Sambata-ajungeam acasa dezbracat si rupt de beat, Ma duceam noaptea la club si agatam gagici, Si dupaia nu stiam de unde-am atatia purici,
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
RE_ HI_ ITORIU
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "RECHIZITORIU"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".