Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Titeiul in stare bruta (nerafinat) contine peste 17 000 de substante organice complexe, motiv pentru care este materia prima cea mai importanta pentru industria chimica (vopsele, medicamente, materiale plastice, etc.) si producerea carburantilor.
› vrei mai multBancul zilei
In noaptea nuntii,mirele o intreaba pe proaspata sa sotie daca poate sa aiba un sertar in dulap pe care sa-l foloseasca doar el si pe care ea sa nu-l deschida niciodata.Sotia este de acord.30 de ani mai tarziu,intr-o dimineatza,sotia vede sertarul intredeschis.
Dupa o secunda de ezitare,decide sa traga cu ochiul in sertar:3 mingi de golf si zece mii de dolari.Mai tarziu,seara,il ia la intrebari pe sot si-i cere sa se explice.Sotul ii spune ca a pus in sertar cate o minge de golf de fiecare data cand a inselat-o.Femeia sta un pic,reflecteaza,si-si zice ce de 3 ori in 30 de ani nu e chiar asa rau.Il intreaba apoi ce-i cu banii.El spune:"De fiecare data cand strangeam 20 de mingi,le vindeam!
Shop Clopotel.ro
![Ghiozdan neechipat Nature Quest, Tiger Family, motiv Lilac Beach](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n01051201_4895232512010_ghiozdan_neechipat_nature_quest_motiv_lilac_beach_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
C_ N_ _ SI_ NALA
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Ghiozdan neechipat Nature Quest, Tiger Family, motiv Lilac Beach](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n01051201_4895232512010_ghiozdan_neechipat_nature_quest_motiv_lilac_beach_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".