Distractie
Horoscopul zilei
Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)
Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.
› vrei zodia taCultura generala
Daca stii culoarea unei stele, iti poti da seama de temperatura ei: cele rosii sunt mai reci, cele cu temperaturi medii sunt galbene si cele cu temperaturile cele mai mari sunt albastre.
› vrei mai multBancul zilei
La o firma, se prezinta doi canibali pentru angajare. La inceput, nimeni nu vrea sa ii angajeze, dar in final ii angajeaza cu o conditie: sa se comporte bine si sa nu consume oameni. La inceput, totul decurge bine, dar dupa aproximativ 5 luni se observa ca a disparut femeia de serviciu. Se fac cercetari si ii iau la intrebari pe cei doi canibali. Acestia nu vor sa recunoasca, dar dupa un timp unul dintre ei recunoaste ca a mincat femeia de serviciu. Normal, acesta este dat afara. Al doilea canibal il conduce pe acesta pina la poarta si ii zice:
- Ba omule, ce te-a apucat sa maninci femeia de serviciu? Eu de citeva saptamini halesc ingineri si nimeni nu le-a simtit lipsa
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
REPREZE_ T_ TIV
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "REPREZENTATIV"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.