Distractie
Horoscopul zilei
Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)
Azi simti ca toata lumea este a ta, esti plin/a de multa energie pozitiva. Pe seara, vei avea musafiri, niste rude indepartate pe care nu le-ai mai vazut demult.
› vrei zodia taCultura generala
Liliacul este benefic plantelor deoarece le scapa de insectele daunatoare, el joaca un rol ecologic extrem de important in polenizarea unor flori, deoarece transporta seminte. Cu toate acestea, liliecii sunt rezervoare naturale pentru multi agenti patogeni, cum ar fi rabia si, deoarece sunt extrem de mobili, sociali, si cu viata lunga (20-40 de ani), pot usor raspandi boli contagioase. Ei par a fi foarte rezistenti la multe boli pe care le transporta, ceea ce sugereaza un grad de adaptare a sistemelor lor imunitare.
› vrei mai multBancul zilei
Era o data unul in tren si se ducea la baie.Fiind prost intra in toilete, se vede in oglinda si zice ca e cineva inauntru.Dar nu era nimeni
altcineva decat el.
Sta la usa o ora, doua, trei dar nu iese nimeni, nici nu avea cine.
Norocul lui este ca pe atunci trecea pe acolo contrololul cu un politist.
Omul:Domnule politist este un om in toilete care nu mai iese. Sta acolo de trei ore si nu mai iese.
Politistul intra si spune(si el prost):Sa traiti domn sef.
vazandu-se si el in oglinda.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
_ ALI_ ITATEA
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "VALIDITATEA"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
13 ianuarie 1918
Rusia rupe relatiile diplomatice cu Romania
La 13 ianuarie 1918, dupa un ultimatum (3 ianuarie), Consiliul Comisarilor Poporului al Uniunii Republicilor Sovietice Socialiste (guvernul bolsevic rus condus de Vladimir Ilici Lenin) rupe relatiile diplomatice cu Romania, intre cele doua tari intervine practic starea de razboi. La punctul 2 al declaratiei se arata ca tezaurul in aur al Romaniei aflat la Moscova "nu va mai putea fi obtinut de oligarhia romana, Consiliul Comisarilor asumandu-si raspunderea pentru conservarea si remiterea in mainile poporului roman". Tezaurul nu a fost restitut Romaniei nici pana in ziua de astazi. Tezaurul roman a fost trimis în Rusia in timpul Primului Razboi Mondial cu scopul de a fi adapostite de armatele Puterilor Centrale, care ocupasera o parte insemnata a Romaniei si amenintau sa ocupe intreg teritoriul national.