Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul telefon mobil cu care puteai sa faci poze a fost modelul de telefon Sharp J-SH04 lansat in 2000. Acest telefon mobil a fost dotat cu o camera VGA cu o rezolutie de 0,11 megapixeli care permitea utilizatorilor sa faca fotografii digitale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O familie de sadici pleaca la plimbare cu masina.La un moment dat, tatal, care era la volan, vede un card de gaini. Calca acceleratia, trece prin mijlocul lor,burataceste gainile in toate directiile.
-Bravo, taticule! Cool! N-am mai vazut asa ceva!zic copii.
Mai merg ei cat mai merg si dau peste un porc.
-Super! striga copii intr-un glas.Cum l-a omorat!
Mai merg cat mai merg si, la un moment dat, tatal rateaza o curba si se opresc in pom. In afara de mama, care sare prin parbriz, nimeni nu pateste nimic.
-Misto taticule! Ai vazut cu ai aruncat-o pe mama prin geam?
Fata, in schimb, plangea de nu mai putea.
-Ce-i fata tatii,de ce plangi? Iti pare rau dupa maicata?
-Nu,taticule! Da' eu atipisem si n-am vazut nimic!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

D_ _ _ NAT_ UNE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

1 septembrie 1804
Este descoperit unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala

La 1 septembrie 1804, Juno, unul dintre cei mai mari asteroizi din Centura Principala, este descoperit de astronomul german, Karl Ludwig Harding. Centura principala se afla in Sistemul Solar intre orbitele lui Jupiter si Marte. Este formata din milioane de corpuri ceresti, care pot fi impartite in trei tipuri: carbonat (tip C), silicat (tip S) si metalic (tip M). In prezent exista cinci mari corpuri ceresti: Pallas, Vesta, Cigia, Juno si cel mai mare corp ceresc: Ceres, care este clasificata ca o planeta pitica cu un diametru de 950 de kilometri. Aceste cinci corpuri ceresti reprezinta mai mult de jumatate din masa centurii principale, echivalent cu doar 4% din masa lunii (0,06% din masa pamantului). Descopera mai multe informatii despre asteroizi in sectiunea Eciclopedia din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult