Distractie
Horoscopul zilei
Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)
Starea de sanatate te poate trimite la medicul de familie pentru un control amanuntit. Poate ca nu este nimic grav, dar ar trebui sa acorzi mai multa atentie alimentatiei si hidratarii.
› vrei zodia taCultura generala
Pentru rozatoarea Chinchilla este foarte important ca hrana principala sa fie fan cam in proportie de 90% fata de celelalte alimente deoarece isi poate toci dintii. Efectul abraziv al fanului ajuta la o mentinere constanta a lungimii dintilor aflati in continua crestere. Lipsa unei cantitati corespunzatoare de fan in alimentatia rozatoarei poate duce la cresterea dintilor care o vor rani la limba si la falci, rozatoarea refuzand sa mai manance.
› vrei mai multBancul zilei
Stateau la spitalul de nebuni doi nebuni sus pe acoperis. Planuiau ei sa evadeze, dar nu aveau cum sa coboare pe partea cealalta. Se cauta ei ce se cauta prin buzunare; nimic. Pina la urma gasesc o lanterna aruncata pe acoperis. Unul dintre ei spune:
- Fii atent. Eu aprind lanterna, iar tu te cobori frumusel pe raza in jos.
Da' zice celalalt:
- Ce, ma crezi nebun, sa stingi lanterna si sa cad?
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ OMI_ ATI_ _ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.