Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Bobul de fasole este toxic, mai ales fasolea rosie. Boabele de fasole contin o substanta toxica numita fitohemaglutinina. Consumul a doar 5 boabe crude poate duce la greata, voma si diaree; efectele trec dupa 4-5 ore. Din aceasta cauza, fasolea trebuie fiarta pentru cel putin 10 minute pentru a se distruge fitohemaglutinina. Aceeasi toxina este continuta si de plantele tinere de fasole si de alte plante cu boabe. De asemenea, fasolea mai contine si o serie de inhibitori ai tripsinei, o enzima secretata de pancreas care ajuta la digestia usoara a hranei consumate.
› vrei mai multBancul zilei
- Ce mai e nou la Dacia, dupa ce au inventat modelele Logan si Sandero ?
- Dacia somero !!!
Shop Clopotel.ro
![Fotoliu Puf Bean Bag tip Chill XL Invazia Pisicilor Albastru](https://img.nichiduta.ro/produse/2023/07/Fotoliu-Puf-Bean-Bag-tip-Chill-XL-Invazia-Pisicilor-Albastru-369360-0.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 2
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Fotoliu Puf Bean Bag tip Chill XL Invazia Pisicilor Albastru](https://img.nichiduta.ro/produse/2023/07/Fotoliu-Puf-Bean-Bag-tip-Chill-XL-Invazia-Pisicilor-Albastru-369360-0.jpg)
Evenimentele zilei
26 iunie 1974
Prima utilizare comerciala a codurilor de bare
Pe 26 iunie 1974 are loc prima utilizare comerciala a codurilor de bare intr-un supermarket american. Prima oara cand un produs a fost scanat si inregistrat cu cod de bare a fost un pachetde guma de mestecat Wrigley. Pachetul este acum expus la muzeul Smithsonian. Descopera istoria codurilor de bare in sectiunea Afla ca sa stii din site-ul clopotel.ro