Distractie
Horoscopul zilei
Leu
(23 Iulie - 22 August)
Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. Chiar asa! De cand n-ai mai facut miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica?
› vrei zodia taCultura generala
Cea mai lunga piesa care a ajuns pe primul loc in topuri este "I'd Do Anything For Love" de Meatloaf; cea mai scurta: "Stay" de Maurice Williams & the Zodiacs.
› vrei mai multBancul zilei
In noaptea nuntii,mirele o intreaba pe proaspata sa sotie daca poate sa aiba un sertar in dulap pe care sa-l foloseasca doar el si pe care ea sa nu-l deschida niciodata.Sotia este de acord.30 de ani mai tarziu,intr-o dimineatza,sotia vede sertarul intredeschis.
Dupa o secunda de ezitare,decide sa traga cu ochiul in sertar:3 mingi de golf si zece mii de dolari.Mai tarziu,seara,il ia la intrebari pe sot si-i cere sa se explice.Sotul ii spune ca a pus in sertar cate o minge de golf de fiecare data cand a inselat-o.Femeia sta un pic,reflecteaza,si-si zice ce de 3 ori in 30 de ani nu e chiar asa rau.Il intreaba apoi ce-i cu banii.El spune:"De fiecare data cand strangeam 20 de mingi,le vindeam!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
D_ MINATI_ NE
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.