Distractie
Horoscopul zilei
Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)
E o perioada linistita apentru tine, tinand cont ca ai trecut prin multe situatii neplacute. Bucura-te, o meriti!
› vrei zodia taCultura generala
Planeta Mercur NU ofera un mediu propice pentru om. Oricine ar ajunge acolo ar arde instantaneu pe timpul zilei. Pe timpul noptii ar ingheta. Temperaturile pe timpul zilei ajung la 427 de grade Celsius si noaptea la -183 de grade Celsius. Daca planeta ar fi totusi colonizata, din cauza lipsei atmosferei, oamenii ar fi bombardati de meteoriti. Planeta neavand atmosfera nu are nici fenomene meteo. Fotografiile realizate de sonda Messenger au indicat faptul ca la polii planetei Mercur exista apa inghetata ce rezista in aceasta forma pentru ca se afla mereu in intuneric. Gravitatia mult prea mica a acestei planete (aproximativ 38 la suta din cea a Pamantului) ar face ca oamenii sa piarda masa musculara, sa li se micsoreze picioarele si sa li se deregleze inima. Totodata, oamenii ar face osteoporoza, iar calciul din oase ar ajunge in sange, putand duce la constipatie, pietre la rinichi si chiar depresie.
› vrei mai multBancul zilei
ERA O DATA BULA LA SCOALA SI CERE POZA UNEI COLEGE LA CARE EA:CE BULA MA IUBESTI ASHA TARE DE NU MAI POTZI DORMI NOAPTEA?
NU...COLECTIONEZ POCHEMONI!!!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
REPREZE_ TATIV
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.