Distractie
Horoscopul zilei
Leu
(23 Iulie - 22 August)
Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. Chiar asa! De cand n-ai mai facut miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica?
› vrei zodia taCultura generala
O lacusta are 5 ochi. Doi in varful celor doua antene, un ochi pe cap si doi de o parte si de alta a capului. In spatele fiecaruia dintre ochii compusi ai lacustei se afla un neuron sensibil la miscare. Cand o coliziune pare inevitabila, acesti neuroni trimit impulsuri spre aripi si picioare, determinand lacusta sa actioneze prompt.
› vrei mai multBancul zilei
Un cetatean castiga la loto 10 mil de euro, de fericire se duce la munca si isi da demisia, drept recompensa directorul fabricii ii mai face cadou 200.000 euro, mergand spre casa intra la reprezzentanta ferrari sa isi cumpere o masina, intra in magazin si imediat il felicita reprezentantul firmei ferari ca este al 1 milion cumparator si primeste cadou un ferari, ajuns acasa iese pe balcon sa bea o cafea, privind asa o vede pe nevastasa ca vinea acasa pe bicicleta, la un moment intra un camion in ea si moare.
Stand asa la balcon isi spunea in minte: Dumnezeu cand iti da noroc iti da pana la capat.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
DOMINATI_ NE
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.