Distractie
Horoscopul zilei
Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)
Este o zi numai buna de realaxare, asa ca iti doresti sa iesi cu pritenii in parc sau la un picnic.
› vrei zodia taCultura generala
Cicada nu are ac si nu musca fiind inofensiva pentru om sau animale.
› vrei mai multBancul zilei
Odata, demult, cind era pe lume ceva care se chema Uniunea Sovietica, se intilnesc presedintele Statelor Unite, presedintele Frantei si presedintele Uniunii Sovietice, sa mai puna si ei lumea la cale. Dupa ce termina ei de pus lumea la cale, mai stau la un pahar de vorba, sa schimbe experienta, ce fac ei cind apare o problema neprevazuta.
- Eu, spune presedintele Statelor Unite, cind apare o problema neprevazuta, am in biblioteca Casei Albe un volum, legat in aur, memoriile lui George Washington. Il deschid, citesc cite ceva si intotdeauna gasesc o idee folositoare.
- Eu, spune presedintele Frantei, cind apare o problema neprevazuta, am in biblioteca palatului Elysee un volum, legat in piele, memoriile lui Napoleon. Il deschid, citesc cite ceva si totdeauna gasesc o idee folositoare.
- Eu, spune presedintele Uniunii Sovietice, cind apare o problema neprevazuta, il am in beciul Kremlinului pe Hrusciov, legat in lanturi. Il scot de acolo si il intreb, totdeauna are cite o idee.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
DO_ INATIUNE
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "DOMINATIUNE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.