Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Schimbarile de temperatura pericliteaza viata multor animale. Broscutele aurii traiesc astazi numai in padurile montane umede si cetoase din Costa Rica. In 1998, din cauza secete, numarul broscutelor aurii a scazut dramatic, iar din 1990 nu a mai fost vazuta niciuna.
› vrei mai multBancul zilei
3 testoase merg la pescuit... Liptil, liptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele...
Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John.
John: bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea! Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John... Trece 1 zi, doua ... 7 ... Una dintre testoase vroia sa manance. Dar cealalta o opreste: "nu mai, c-am jurat ca nu mancam" ... Mai trec zile ... 10, 20 ... dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, John a mers atat ... imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance. Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!" Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis: "Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!
Shop Clopotel.ro
![Kit de constructie, Clementoni, Science and Play, Robotul Dino T-Rex](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00075073_8005125750733_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ _ _ _ I_ ITO_ I_
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Kit de constructie, Clementoni, Science and Play, Robotul Dino T-Rex](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00075073_8005125750733_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".