Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Randunica de mare petrece cel mai mult timp in aer, mai mult decat orice pasare. Ia isi ea zborul deasupra oceanului si zboara cel putin 3 ani fara a ateriza pe apa sau sol. Astfel ele petrec cea mai mare parte din viata lor in aer. Aceste randunici de mare pot chiar dormi in zbor planand pe curentii de aer cu aripile deschise.
› vrei mai multBancul zilei
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa.
A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa.
A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca.
Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta...
Sotul: - Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut....
Shop Clopotel.ro
![Set experimente misterioase, MrBeast Lab Swarms, 5 figurine](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00024709_24709_630996247082_1_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
MAGHIARIZAR_
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Set experimente misterioase, MrBeast Lab Swarms, 5 figurine](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00024709_24709_630996247082_1_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".