Distractie
Horoscopul zilei
Leu
(23 Iulie - 22 August)
Chiar daca totul pare perfect pentru tine, fii mai atent/a la alimentatie. Chiar asa! De cand n-ai mai facut miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica?
› vrei zodia taCultura generala
Ogarii sunt alergatori excelenti pe distante lungi si pot mentine viteza de 35 m/h pe o distanta de pana la 11 km. Pe de alta parte, chiar daca este incredibil de rapid, ghepardul isi poate mentine viteza pentru maximum 300 m, asa ca va fi depasit usor de ogar.
› vrei mai multBancul zilei
Noah buna ziua Ghe, da ce mai faci ma? Tulai Domne ca de mult nu te vazui. Esti bine, sanatos, iti mai traiesc oile ? Oai ca-s in culmea fericirii ca te gasii aci , noroc cu astia ni` ca facura chestia asta de discutam ca altfel nush cum dadea omu de tine. Amu
numa bine iti dau si io o scrisoare sa vada toti cat de buni prieteni suntem noi.
P.S.: Imi pusai internet la laptopu asta de-aci din stana, astept un raspuns.
Ion.
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ OMINATIUNE
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
4 noiembrie 1860
Alexandru Ioan Cuza aproba Legea de organizare a Politiei Romane
La 4 noiembrie 1860 domnitorul Alexandru Ioan Cuza a aprobat Legea de organizare a Politiei Romane.
Incepand cu Legea de organizare a politiei a lui Alexandru Ioan Cuza (4 noiembrie 1860), urmata de Legea lui Vasile Lascar (1 aprilie 1903) si de Legea pentru organizarea politiei generale a statului (8 iulie 1929), competentele organelor de politie sunt extinse, iar raporturile cu celelalte structuri ale statului mult mai bine reglementate. Prin Decretul nr. 25 din 23 ianuarie 1949 se infiinteaza Militia, apoi, prin Decretul – Lege nr. 2/27 decembrie 1989 se reinfiinteaza Politia Romana ale carei competente vor fi reglementate, ulterior, prin Legea nr. 26 din 18 mai 1994 si prin Legea 218 din 23 aprilie 2002. Din 1990, Politia Romana a cunoscut mai multe etape de transformari menite sa asigure siguranta persoanelor, a colectivitatilor, drepturilor legitime ale cetatenilor, precum si a altor drepturi prevazute in acte internationale la care Romania este parte.