Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Instinctiv, liliecii se feresc de om si nu sunt agresivi in prezenta acestuia. Cu toate acestea, din instinct de aparare, pot musca omul, daca se simt in pericol. Sunt si cazuri in care liliecii-vampir, in lipsa altei surse de hrana, sa muste omul (daca omul doarme afara, ori cu geamul deschis), pentru a obtine sangele necesar supravietuirii. Muscatura nu este de gat, cum e prezentata de regula in filme, ci mai degraba de degetul mare de la picior, bine vascularizat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La o banca vine un om bogat si intreaba
- Care dintre voi e cel mai destept?
- Vasile
Merge bogatul la Vasile, il saluta si ii spune:
-Uite care e treaba.Eu fac un test de inteligenta.Tu imi pui o intrebare si pormo eu iti pun una.Care nu stie pateste.
- Nu. Eu nu lucrez in pierderi
- Bine daca nu stii dai 10.000. Daca nu stiu dau 1000000.
- Pune tu prima intrebare.
- Unde s-a dat batalia de la Calugareni?
- Nu stiu.Ia 10.000. Hai sa te intreb si eu.
- Spune.
- Ce animal e verde pe burta,galben pe spate,zboare noaptea,fluiera si mananca broaste?
- Mai nu stiu. Ia banii.Dar spune-mi si mie ce animal e verde pe burta,galben pe spate,zboare noaptea,fluiera si mananca broaste?
- Nu stiu domne. Ia 10.000.

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

DO_ _ N_ T_ UN_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

5 noiembrie 2016
Ziua mondiala de constientizare a tsunami-urilor

La 5 noiembrie, in fiecare an, incepand din 2016, este marcata Ziua mondiala de constientizare a tsunami-urilor. in decembrie 2015, Adunarea Generala a ONU a hotarat ca data de 5 noiembrie sa fie cunoscuta drept Ziua mondiala de constientizare a tsunami-urilor. Initiativa acestei zile a apartinut Japoniei, care, datorita experientei sale repetate, a acumulat de-a lungul anilor expertiza majora in domenii precum avertizarea timpurie a tsunami-urilor, actiunea publica si o reconstructie mai buna dupa un dezastru pentru a reduce un impact viitor.


Tsunami


Tsunami sau valul seismic poate fi provocat de seisme sau alunecari subacvatice ori dislocari abrupte de roci subacvatice, prabusirea unor meteoriti in ocean, dislocari bruste de ghetari sau cutremure in mijlocul oceanelor sau marilor. Tsunami-ul se poate propaga cu o viteza de pana la 700 km /h si inaltimea valului poate ajunge pana la 50 de metri (in functie de cat de abrubt este malul sau coasta pe care o loveste).

› vrei mai mult