Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Albinele pot rezista si la geruri de -30 de grade Celsius. Acest lucru se datoreaza capacitatii acestora de a forma ghemuri uriase, in jurul reginei. Albinele din straturile exterioare intra din ce in ce mai adanc, astfel ca urmatorul strat este expus temperaturilor scazute. In interiorul sferei temperatura poate ajunge la +35 de grade Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O mama avea odata 3 copii si intr-o zi ramase fara faina.L-a chemat pe fiul cel mic si l-a trimis la magazin. El pe drum s-a intalnit cu Dreacu. Dracu i-a spus ca daca nu-i da toti banii il face sa zica toata viata eu, eu, eu. Nu-i da banisi Dracu il farmeca.Mama il trimite pe al 2-lea fiu se intalneste si el cu dracu il farmeca si pe el facandu-l sa zica toata viata cu cutitu, cu cutitul, cu cutitu. Se duce fiul cel mare il farmeca si pe el facandu-l sa zica toata viata curcan mic si prost, curcan mic si prost, curcan mic si prost. Mama vazand ca nici unul din copiiiei nu a reusit da mearga pana la magazin se duce ea. Se intalneste si ea cu Dracul si o omoara. Vine polotia sa ancheteze. Il intreaba pe cel mic:
-Cine a omorat-o?
-Eu, eu, eu.
-Cu ce?
-Cu cutitu, cu cutitu, cu cutitu.
-Dar ce sunt eu in fata voastra?
-Curcan mic si prost, curcan mic si prost, curcan mic si prost.

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 5 out of 6   # Numar de greseli ramase: 1

TRUN_ HIAT


Alege o litera de mai jos:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Chestii distractive

Shop Clopotel.ro

Evenimentele zilei

6 octombrie 1408
Atestarea documentara a municipiului Iasi

La 6 octombrie 1408 are loc atestarea documentara a municipiului Iasi intr-un document emis de domnitorul Moldovei Alexandru cel Bun, un privilegiu comercial acordat la 6 octombrie 1408. in 1564, domnitorul Alexandru Lapusneanu a mutat aici capitala Moldovei de la Suceava. Intre 1565 si 1859, orasul a fost capitala Moldovei, apoi, intre 1859 si 1862, atat Iasi cat si Bucuresti au fost capitalele de facto ale Principatelor Unite ale Moldovei si Valahiei. In 1862, cand uniunea celor doua principate a devenit deplina sub numele de Romania, capitala tarii a fost stabilita la Bucuresti.

› vrei mai mult