Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Chiar daca ziua va incepe foarte bine pentru tine, nu te entuziasma prea tare! Ai face bine sa iti pastrezi anumite rezerve de energie si pentru seara! Nu stii ce surprize poti avea.

› vrei zodia ta

Cultura generala

10 motive pentru care ai putea deveni vegetarian: compasiunea pentru animale; adoptarea unei alimentatii mai sanatoase; evitarea aditivilor si antibioticelor din carne; gustul neplacut al carnii; reducerea impactului asupra mediului; prevenirea bolilor grave cum ar fi cancerul sau diabetul; convingeri religioase; o hrana mai ieftina; controlul greutatii si reducerea aportului de colesterol si grasimi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda avea 3 amantzi iar in momentul in care sotzul vine acasa unu se ascunde in baie
,unu in bucatarie shi unu in shifonier.
Iese primu'din baie:
-Doamna v-am reparat instalatzia.buna ziua
Al doilea din bucatarie:
-doamna am terminat de reparat ghiuveta!
Al 3-lea se gandea ce sa spuna,iar cand sotzul deschide shifonierul,el:
-Ce ma n-ai mai vazut o molie?????

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ O_ INATIUN_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "DOMINATIUNE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

18 octombrie 1839
Se naste savantul chimist roman Nicolae Teclu

La 18 octombrie 1839 se naste savantul chimist roman Nicolae Teclu, a inventat tipul de arzator "becul Teclu". A devenit celebru in toata lumea prin cele 60 de descoperiri si peste 50 de lucrari originale din domeniul chimiei. Nicolae Teclu a inventat, in 1900, becul de laborator, cu reglare a curentului de aer si gaz, bec de gaz cu regulator, care-i poarta numele. Inventia a fost brevetata in Austria si realizata de firma vieneza W.J. Rohrbeck’s Nachtolger si, la Leipzig, de catre firma Franz Hugershoff. „Becul Teclu" este folosit si astazi in toate laboratoarele din lume si este asemanator cu becul Bunsen, dar reglarea admisiei se face cu un obturator conic si, in felul acesta, se obtine un amestec mai bun al aerului cu gazul si o temperatura mai inalta. Testeaza-ti cunostintele despre mari inventatori in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro

› vrei mai mult