Distractie
Horoscopul zilei
Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)
Esti intr-o perioada mai dificila, mai ales din punct de vedere sentimental. Daca esti implicat/a intr-o relatie invata sa fii mai receptiv/a fata de partener/a! Altfel, asteapta-te sa primesti multe reprosuri din partea lui/ei!
› vrei zodia taCultura generala
Sunt peste 700 de tipuri de caini. Parerea generala cum ca ei nu disting culorile este falsa. Cainii disting culorile dar nu la fel de intens, ci cam la fel cum vedem noi la asfintit.
› vrei mai multBancul zilei
Matusa il roaga pe Bula sa mearga la cumparaturi si sa ia niste bomboane. Ii spune niste reguli de circulatie: la dreapta la stanga, la dreapta la stanga,intalnesti o biserica, te inchini la ea ca asa e frumos,la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti niste babute, dai sarut-mana ca asa e frumos, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o cusca cu caini, dai cu piciorul sa nu te muste, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti o groapa, o ocolesti sa nu cazi in ea, la dreapta la stanga, la dreapta la stanga, intalnesti magazinul, apesi pe buton si vanzatoarea iti aduce bomboanele, ei ai inteles ? Bula zice traseul: la tranga la tranga, la tranga la tranga, intalnesc o biserica, dau sarut-mana ca asa e frumos,la tranga la tranga, la tranga, intalnesc niste babute, ma inchin la ele ca asa e frumos, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc cusca cu caini, ii ocolesc sa nu cad in ei, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc o groapa, dau cu piciorul sa nu ma muste, la tranga la tranga, la tranga, intalnesc magazinul, apas pe bomboane si vanzatoarea imi aduce butonul !
› vrei mai multShop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
DIS_ RIMI_ ATORIU
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
5 decembrie 1864
Se promulga legea instructiunii
La 5 decembrie 1864 Alexandru Ioan Cuza promulga legea instructiunii, prima lege prin care invatamantul era organizat in mod unitar si erau stabiliti anii de studiu: invatamantul primar, de patru ani, gratuit si obligatoriu, cel secundar, de sapte ani si universitar, de trei ani.