Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Figurinele au fost introduse in 1975 in jocurile LEGO, iar motivul pentru care au fost galbene este acela ca producatorii au considerat ca este o culoare neutra. In ziua de azi, figurinele au deja si alte culori ale pielii.
› vrei mai multBancul zilei
Un om ramane blocat pe o autostrada pe o ploaie torentiala. Trece una, trec doua trec trei ore si nici o masina. Deodata o masina apare in departare. Cand ajunge la el incetineste.
Baiatul se arunca zgribulit in masina si dupa o jumatate de ora sa dea sa vb cu soferul. Cand ce crezi c-a vazut? Nu conducea nimeni masina.
Ajunge el la o curba si disperat nu stie ce sa faca. Dar se vede o mana iesind de pe geam si directionand masina. Mai da el de doua curbe cu aceeasi poveste si ajunge la un bar.
Se arunca din masina speriat si intra in bar. Le povesteste celor de acolo ce se intamplase si deodata apar patru oameni foarte plouati si intreaba:
- Care-i ma tampitu' care s-a urcat la noi in masina in timp ce noi o impingeam?
Shop Clopotel.ro
![Masinuta RMZ City, Chevrolet Corvette C6-R](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00055003_555003_4895065064328_rmz_city_masina_die_cast_chevrolet_corvette_c6-r_3_.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
MAGHIA_ IZA_ E
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "MAGHIARIZARE"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
![Masinuta RMZ City, Chevrolet Corvette C6-R](https://noriel.ro/media/catalog/product/n/0/n00055003_555003_4895065064328_rmz_city_masina_die_cast_chevrolet_corvette_c6-r_3_.jpg)
Evenimentele zilei
10 februarie 1923
Se stinge din viata fizicianul Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X
La 10 februarie 1923 trece in nefiinta fizicianul german Wilhelm Conrad Rontgen, descoperitorul razelor X. Ca profesor al universitatii Würzburg, studiind descarcarile electrice in tuburi vidate, a descoperit in anul 1895 emisia unor radiatii penetrante, pe care le-a numit radiatii X care, dupa moartea sa si in pofida testamentului sau, au fost denumite raze Rontgen. In anul 1901 a fost distins cu Premiul Nobel pentru Fizica. Motivatia juriului Nobel: "ca apreciere pentru serviciile extraordinare oferite prin descoperirea remarcabilelor raze".