Distractie
Horoscopul zilei
Leu
(23 Iulie - 22 August)
Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.
› vrei zodia taCultura generala
Pamantenii in anii 2000 consumau intr-o secunda: 10 tone de grau; 9,5 tone de cartofi; 1 tona de citrice; 2 tone de zahar; 20 hl de bere; 40 kg de ceai.
› vrei mai multBancul zilei
Patru barbati au intrat in atelierul unui faimos pictor modernist, l-au fortat sa deschida seiful, l-au legat, dupa care au luat tot ce au putut: banii, televizorul, bijuteriile si alte lucruri de valoare. A doua zi, artistul a fost gasit de prieteni si acestia au sunat imediat la politie.
- Poti sa-i identifici pe hoti?- a intrebat politistul
- Cu siguranta- a raspuns pictorul. Aceasta este una dintre cele mai mari calitati ale mele. Iar in munca mea trebuie sa tin minte cum arata lucrurile. Voi incerca sa ii schitez.
S-a apucat de lucru si in cele din urma a dat politiei schita. Urmatoarea zi, politistii au arestat un bou, un dansator chior, un camion de gunoi si Hotelul Blue Diamond!
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 1
_ O_ INA_ I_ NE
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
16 noiembrie 1995
Ziua internationala a tolerantei
Ziua internationala a tolerantei este marcata in fiecare an la 16 noiembrie, pentru a indemna omenirea la intelegere si respect reciproc, dialog si cooperare intre culturi, civilizatii si popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violenta si ura. Aceasta zi a fost proclamata la 16 noiembrie 1995, in cadrul Conferintei generale a UNESCO de la Paris, cand statele membre UNESCO au adoptat "Declaratia principiilor tolerantei", enuntata in 1986, care defineste termenul de toleranta ca fiind respectul, acceptarea si aprecierea diversitatii si bogatiei culturale, a manierelor de exprimare, a calitatii noastre de fiinte umane.