Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Primul mesaj SMS a fost trimis prin reteaua GSM ''Vodafone'' din Regatul Unit pe data de 3 decembrie 1992. Cresterea initiala a fost lenta, clientii trimitand in anul 1995 o medie de 0,4 mesaje / utilizator GSM / luna. In timp s-au remediat unele probleme ce incetineau cresterea SMS-urilor, iar pana la sfarsitul anului 2000 media mesajelor trimise a ajuns la 35 de mesaje / utilizator / luna. In anul 2010 au fost trimise aproximativ 6.1 trilioane de mesaje, insemnand o medie de 193 000 de SMS-uri pe secunda. SMS-ul a devenit o industrie comerciala uriasa, castigand in 2010 in jur de 114.6 miliarde de dolari la nivel global.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Gheorghe bea cate doua paharele de palinca in fiecare seara inainte de culcare. Dupa ani si ani, sotia vrea ca el sa renunte la acest obicei.

Pentru asta, incearca sa-i demonstreze ca alcoolul este nociv si vine cu doua paharele: unul il umple cu apa si altul cu palinca.

Aduce si cutia cu viermisori, pe care Gheorghe ii folosea drept momeala la pescuit si spune:
- Vreau sa vezi asta!

Ea pune un vierme in paharelul cu apa, iar acesta incepu sa inoate. Apoi pune un vierme si in paharelul cu palinca si viermele moare imediat!

Simtind ca si-a expus clar punctul ei de vedere, spune:
- Ce ai de spus despre acest experiment, mai Gheorghe?

Gheorghe se uita la paharul cu viermele mort si spune:
- No, ii clara treaba:
Daca beau palinca, nu fac viermisori!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ AGH_ AR_ ZARE


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "MAGHIARIZARE"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

24 decembrie 1918
Regele Ferdinand I al Romaniei emite decretul lege de unire a Transilvaniei cu vechea Romanie

La 24 decembrie 1918 regele Ferdinand I al Romaniei emite decretul lege de unire a Transilvaniei cu vechea Romanie si decretul lege de organizare provizorie a Transilvaniei. "Serviciile publice" ramaneau sub conducerea Consiliului Dirigent, in administratia guvernului Romaniei trecand afacerile straine, armata, caile ferate, postele, telefoanele, circulatia financiara, imprumuturile publice si siguranta generala a statului. Verifica-ti cunostintele despre Ferdinand I al Romaniei in sectiunea Teste din clopotel.ro


› vrei mai mult