Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Asadar, daca ai posibilitatea, ai putea sa devansezi o parte din intalnirile tale si sa iti dedici restul timpului relaxarii! Poti sa citesti o carte SF sau sa vizionezi un film de actiune.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Lacustele sunt folosite ca aliment in tari precum Mexic, China sau Indonezia.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cand romanii au inventat laserul, marile puteri si-au trimis spionii ca sa vada cum folosesc romanii laserul. Si au fost astia prin Moldova si prin Tara Romaneasca si au gasit numai drumuri ca vai de ele (cu inscriptii pe margine "AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA", oameni saraci si ...ce mai...Romania) si, dezamagiti, au luat-o catre vest. Cum drumul spre casa trecea prin Ardeal, cand sa treaca muntii au vazut un munte plin de oi si numai un cioban la ele. s-au mirat oamenii si au vrut sa-l intrebe pe tip cum se descurca cu atatea oi:
-Bade, nu sunt cam multe oi? Cum ai grija de toate?
Badea: -No, d'apoi simplu, cu laser.
Raman astia stupefiati. -Cum dom'le, o tara intreaga nu stie ce sa faca cu laserul si asta, un cioban, i-a si gasit o aplicatie?
-Bade ai putea sa ne faci si noua o demonstratie ca sa nu murim prosti?
-No, io voi face daca mi-oti spune ce e aia..
- Pai, sa ne arati si noua cum pazesti oile cu laser...
- Aaa, apoi ii simplu: LASEEEER , CUTZU NA!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ ECH_ Z_ _ O_ _ _ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "RECHIZITORIU"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

19 aprilie 1882
Se stinge din viata Charles Darwin


La 19 aprilie 1882 trece in nefiinta Charles Darwin (nascut in 1809), cel mai celebru naturalist britanic, geolog, biolog si autor de carti, fondatorul teoriei referitoare la evolutia speciilor (teoria evolusionista). A observat ca toate speciile de forme de viata au evoluat de-a lungul timpului din anumiti stramosi comuni, ca rezultat al unui proces pe care l-a numit "selectie naturala", toate acestea fiind publicate in cea mai celebra scriere a sa, "Originea speciilor" (1859). 

› vrei mai mult