Distractie
Horoscopul zilei
Cultura generala
Profesorul Gregory S. Okin, de la UCLA, in studiul sau ''Impactul asupra mediului al consumului de carne de catre caini si pisici', publicat in 2 august 2017 in revista PLOS One spunea ca ''pisicile si cainii din Statele Unite consuma la fel de multa mancare ca toata populatia Frantei intr-un an, producand astfel 64 de milioane de tone de dioxid de carbon''.
› vrei mai multBancul zilei
Un canibal intra intr-un magazin de delicatese si zice celui de dupa tejghea:
- As dori ca deseara sa-mi livrati un eschimos. Stiti, dau o petrecere si tare as vrea sa le servesc invitatilor un bufet rece!...
Shop Clopotel.ro
![Chimie - Clasa 11. C2 - Manual - Sorin Rosca, Lina Chiru, Mihaela Rosca](https://www.libris.ro/img/pozeprod/354/353167-1-small-1.jpg)
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
# Numar de greseli ramase: 3
T_ _ N_ _ _ _ T
Alege o litera de mai jos:
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Shop Clopotel.ro
![Chimie - Clasa 11. C2 - Manual - Sorin Rosca, Lina Chiru, Mihaela Rosca](https://www.libris.ro/img/pozeprod/354/353167-1-small-1.jpg)
Evenimentele zilei
26 iunie 1974
Prima utilizare comerciala a codurilor de bare
Pe 26 iunie 1974 are loc prima utilizare comerciala a codurilor de bare intr-un supermarket american. Prima oara cand un produs a fost scanat si inregistrat cu cod de bare a fost un pachetde guma de mestecat Wrigley. Pachetul este acum expus la muzeul Smithsonian. Descopera istoria codurilor de bare in sectiunea Afla ca sa stii din site-ul clopotel.ro