Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Reusesti sa termini de citit o carte inceputa mai demult. Deja te gandesti la urmatoarea carte pe doresti sa o citesti.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta Mercur NU ofera un mediu propice pentru om. Oricine ar ajunge acolo ar arde instantaneu pe timpul zilei. Pe timpul noptii ar ingheta. Temperaturile pe timpul zilei ajung la 427 de grade Celsius si noaptea la -183 de grade Celsius. Daca planeta ar fi totusi colonizata, din cauza lipsei atmosferei, oamenii ar fi bombardati de meteoriti. Planeta neavand atmosfera nu are nici fenomene meteo. Fotografiile realizate de sonda Messenger au indicat faptul ca la polii planetei Mercur exista apa inghetata ce rezista in aceasta forma pentru ca se afla mereu in intuneric. Gravitatia mult prea mica a acestei planete (aproximativ 38 la suta din cea a Pamantului) ar face ca oamenii sa piarda masa musculara, sa li se micsoreze picioarele si sa li se deregleze inima. Totodata, oamenii ar face osteoporoza, iar calciul din oase ar ajunge in sange, putand duce la constipatie, pietre la rinichi si chiar depresie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un elefant trecand prin jungla a calcat intr-un musinoi de furnici;furnicile infuriate s-au dus dupa elefant. S-au catarat pe elefant 60 000 de furnici, cand au ajuns pe la nivelul fundului elefantul s-a scuturat si au cazut 20 000 de furnici,celelalte au urcat in continuare, cand au ajuns pe spatele elefantului el iar s-a scuturat si au mai cazut 30 000 de furnici, celelalte au mai urcat,cand au ajuns pe la gat elefantul iar s-a scuturat si au mai cazut 9 999 de furnici; pe gatul elefantului a mai ramas o furnica, iar celelalte furnici strigau la ea de jos:
"Sugrumal!Sugrumal!

› vrei mai mult

home : Chestii distractive : Spanzuratoarea

Spanzuratoarea


Wrong: 6 out of 6

_ _ _ IDIT_ TE_ 


Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!

Cuvantul era "VALIDITATEA"

Joaca din nou.

Chestii distractive

Evenimentele zilei

3 ianuarie 2018
Modulul Chang'e-4 reuseste prima aselenizare realizata vreodata pe fata nevazuta a Lunii

La 3 ianuarie 2018 China, prin modulul de explorare Chang'e-4, reuseste prima aselenizare realizata vreodata pe fata nevazuta a Lunii. Spre deosebire de fata Lunii aflata cel mai aproape de Pamant, care este intotdeauna indreptata spre planeta noastra, nicio sonda sau modul de explorare nu au atins vreodata solul celeilalte parti. Fata ascunsa a satelitului natural al Terrei este montana si accidentata, presarata cu cratere, in timp ce fata vizibila ofera multe suprafete plane, care permit aselenizarea. Verifica-ti cunostintele despre Luna in sectiunea Teste din site-ul clopotel.ro. 


Luna

› vrei mai mult