Distractie
Horoscopul zilei
Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)
In aceasta zi o sa descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le ppoti face. Daca vei participa la o competitie intre prieteni, ai mari sanse sa te clasezi pe podium pentru ca esti plin/a de ambitie! Din fericire, seara vei avea ocazia sa te relaxezi cu adevarat.
› vrei zodia taCultura generala
Durata medie de viata a copacilor in raza orasului este de doar 8 ani. In comparatie, durata maxima de viata a copacilor in mediul lor natural: marul pana la 200 de ani, parul pana la 300 de ani, pinul european pana la 500, stejarul pana la 1000 de ani sau ienuparul pana la 1500 de ani.
› vrei mai multBancul zilei
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au casatorit.
Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de Craciun, in care ningea puternic, aceasta pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe, cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii, care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina de cadouri.
Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa imparta cadourile.
Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care? Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista intr-adevar.
Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si ce sa mai zicem de barbati perfecti...
Shop Clopotel.ro
home : Chestii distractive : Spanzuratoarea
Spanzuratoarea
R_ _ H_ Z_ TOR_ U
Imi pare rau, ai fost spanzurat!!!
Cuvantul era "RECHIZITORIU"
Joaca din nou.
Shop Clopotel.ro
Evenimentele zilei
18 ianuarie 1860
Liceul Gheorghe Lazar din Bucuresti
Domnitorul Alexandru Ioan Cuza infiinteaza pe 18 ianuarie 1860 al doilea gimnaziu in limba romana din Bucuresti si ii da numele "Gheorghe Lazar", cel care "a restituat limba romana in dreptul sau de limba de studiu si a fost reintemeietorul scoalelor nationale”.